Acasa
Termeni si Conditii

Utilizarea acestui magazin virtual implica acceptarea acestor termeni si conditii. De aceea, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. masaegata.com isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune a acestor reguli se poate citi pe pagina Termeni si Conditii.

Definitii:
Adresa web masaegata.com reprezinta un instrument de marketing si este administrat de Nindos Consortium. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului masaegata.com, va fi denumita Client. Persoana juridica care livreaza produsele catre client (restaurant), se numeste furmnizor. Nindos Consortium este terta persoana, denumita in continuare furnizor de servicii web. Adresa web masaegata.com este proprietatea Nindos Consortium. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul masaegata.com, vor fi denumite in continuare continut.

Declinarea responsabilitatii: Continutul site-ului masaegata.com a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Cu toate acestea pot interveni anumite erori. Nindos Consortium nu raspunde pentru eventualele neconcordante privind preturile afisate. Imaginile produselor de pe site au caracter informativ. Nuantele culorilor produselor pot diferi usor in realitate, din cauza diferentelor de culoare dintre cea a produsului in sine si cea de pe monitorul utilizatorului sau clientului.

Plata:
Plata comenzii se va face la livrare catre restaurantul (restaurantele) catre care s-a transmis comanda. Nindos Consortium nu incaseaza bani de la clienti.

Alte specificatii:
Pentru calitatea produselor, timpul de livrare, pret, alte detalii privind continutul preparatelor, taxe de transport, este raspunzator fiecare restaurant in parte.

Frauda:
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului masaegata.com sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul masaegata.com, va fi considerata tentativa de fraudare a site-ului masaegata.com si va face obiectul unei plangeri penale catre organele de politie impotriva aceluia/aceleia sau acelora care a/au incercat acest fapt.

Litigii: Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor (restaurant) va fi rezolvat de catre acestia fara a implica Nindos Consortium in vreun mod.
Copyright © 2013 masaegata.com. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii